Dvanáct inspirací jak vylepšit fádní stěny v interiéru

Tvoří základní součást našich domovů… Bez nich by to zkrátka nešlo. Zaslouží si tedy naši pozornost, vynalézavost i kreativitu. Tady je ochutnávka toho, čím si stěny můžete doma ozvláštnit i vy.

1 Umění iluze

Tapeta s velkoformátovým obrazem, navíc, je-li motiv jako v tomto případě uklidňující, vás rázem dokáže vtáhnout do zcela jiného světa. Úskalím takových fototapet nebo tištěných vliesových tapet může být akorát problém s rozložením nábytku v rámci místnosti. Velké a vysoké skříně či police raději přesuňte na jinou stěnu, abyste si nepokazili vizuální a estetický dojem z umění přímo na stěně.

interiér se smaragdově zelenou sedačkou, konferenčními černými stolky a tapetou s motivem přírody a iluzí prostoru

Nástěnky i police

Nejen společenský, ale i pracovní život se za poslední rok výrazně změnil. Pracovní koutky se staly běžnou součástí našich domácností. Od obývacích pokojů přes chodby až po ložnice. Jednoduše tam, kde bylo místo. Šikovná, praktická, moderní, funkční a vysoce přizpůsobivá řešení pro ukládání všelijakých pracovních pomůcek, ale i poznámek či připomínek poskytnou nástěnné police v čistém designu a také nástěnky. Textilní, korkové, magnetické, fantazie a vkus jsou v tomto případě bez hranic.

Skrytý pomocník

Stěny a obvodové zdi jsou super. Vždy nás podrží! 🙂 I tehdy, když na podlaze není dost místa. Tichý koutek může být rázem perfektní pracovnou. Nástěnné psací stoly, které po skončení pracovních povinností sbalíte do malé skříňky, jsou perfektním záchranným kolem. Nejsou náročné na místo a jejich design je velice vkusný.

Další články autora

Comments

- Komerční sdělení-PR články

Nejnovější články