Smart žárovky dokáží vytvořit útulnou atmosféru v každém obýváku

Na začátku byla jen úsporná žárovka, vývoj se však rozhodně nezastavil a pokračuje až dodnes. Trend mluví naprosto jasně, na programu je šetření energií a komfort pro členy domácnosti v jednom balíčku. Chtěli byste změnit teplotu osvětlení? Stačí jedno kliknutí v mobilní aplikaci a nastavení je hotové. Nemusíte chodit až k vypínači, pohodlí je přednější. Práce, zábava, společný večer s přáteli nebo ničím nerušený odpočinek. Vyladit atmosféru zvládne úplně každý. Rozhodně nejde o žádnou vizi vzdálené budoucnosti. Naopak, tohle jsou věci, které jsou dostupné už dnes. Instalaci takového domácího pomocníka zvládnete dokončit za několik málo minut.

Buzení světlem je k dispozici

Snadná instalace, ještě jednodušší ovládání, takové jsou moderní smart žárovky, které přinášejí malou revoluci ve světě domácího osvětlení. Změna teploty světla za krátký okamžik je vlastně jen skromným začátkem. Dnes už si můžete objednat buzení světlem, v mobilní aplikaci si nastavíte dobu, kdy se má ve vaší ložnici ráno rozsvítit. Ovládání hlasem je samozřejmostí, sladění se systémem Amazon Alexa může být dílem okamžiku. Nastavte si barevnou scénu pro konkrétní situaci, můžete odpočívat nebo pracovat. K pilnému soustředění je vhodná studená bílá, pro relaxaci je lepší zase teplá bílá. Záleží jenom na vás!

Dlouholetá životnost potěší všechny majitele

Velkou předností tohoto typu osvětlení je také jeho životnost, která se počítá v řádu let. Ano, produkt s paticí E27 nabídne až třicet tisíc hodin kvalitního světla. Je to spolehlivý pomocník do dětského pokoje, ložnice i dalších místností ve vašem domě. Dokáže si poradit také s mrazivými teplotami, takže se uplatní například i v garáži. Více zajímavých informací na toto téma najdete na cel-tec.cz!

Další články autora

Comments

- Komerční sdělení-PR články

Nejnovější články