Důvody, proč se rozhodnout pro pořízení zapuštěného bazénu

Vlastní zahradní bazén přináší nikdy nekončící relaxaci, ze které se můžete těšit celou letní sezónu. Rozhodnete-li se pro zapuštěnou variantu, komfort během odpočinku se ještě mnohem zvýší. Na zahradě vypadá velmi luxusně, a zároveň je to dobrá investice, která zvýší cenu nemovitosti.

Soukromé koupání k nezaplacení

Jít se vykoupat, kdykoliv se vám zachce, a nebýt omezováni nikým dalším. To je první výhoda, kterou vám zapuštěný zahradní bazén nabídne. Zvolíte-li k němu zastřešení a vyhřívání, prodloužíte si koupací sezónu od jara do podzimu. Další nespornou výhodou zapuštěných bazénů jsou zabudované schůdky, které vám zajistí snadný přístup do bazénu. Mají protiskluzovou úpravu a voda se pod nimi nekazí.

Bazén dle vašich představ

Zapuštěné bazény firmy Šulc si navrhnete podle svého přání, co se týče barvy, velikosti a tvaru. Rozhodnout se můžete pro oblíbenou modrou barvu caribic či bílé provedení. Bazény se vyrábí v rozmezí velikostí 4×3×1,2 m až 7×3×1,5 m. Snadno se tak přizpůsobí prostorovým možnostem u vašeho domu.

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout

Výroba zapuštěných bazénů probíhá prostřednictvím nejmodernějších technologických postupů. Jako materiál se používá polypropylen, v jehož prospěch hovoří dlouhá životnost a maximální odolnost. Zahradní bazény jsou navíc ošetřeny UV stabilizací, tudíž během let nevyblednou. Zároveň jsou opatřeny ochrannou fólií, která eliminuje možné poškrábání během výroby. Zapuštěné bazény firmy Šulc jsou též nenáročné na instalaci.

Příslušenství, jež potěší

Kromě zmiňovaného zastřešení a vyhřívání bazénu je třeba zmínit i solinátor, UV lampu a přírodní polymery. Všechny tyto doplňky zajistí čistotu vody, a to na přirozené bázi. V porovnání s chemickými čistidly a dezinfekcemi tak nebude hrozit, že dojde během koupání k podráždění citlivé pokožky.

Další články autora

Comments

- Komerční sdělení-PR články

Nejnovější články